Nye vinduer og døre

Vi tilbyder at skifte dine vinduer og døre med nye, der kan sikre dig et bedre indeklima samt en besparelse på din varmeregning.
Vi benytter de bedste leverandører på markedet, så du er sikker på kvalitet i dine nye vinduer og døre.

Eksempler på vinduestyper

Lavenergivindue

Ved at vælge et lavenergivindue, sikrer du mindst muligt varmetab ved dine vinduer. Et lavenergivindue findes i flere kvaliteter, så lad os hjælpe dig med at finde det rigtige vindue for dig og din bolig.

Læs mere om energivinduer på www.energivinduer.dk

 

 

Koblede vinduer

Et koblet vindue er et vindue med sammenkoblede rammer. Koblede vinduer benyttes hvor man ønsker at forbedre vinduerne i forhold til energi og lydisolering og hvor man ønsker at bevare de gamle vinduers udtryk og undgå at anvende termovinduer. Koblede vinduer har en koblet ramme, der er monteret direkte på vinduets udvendige gående vinduesramme. Den koblede ramme er monteret med koblingsbeslag, der består af et hængsel og et lukkebeslag.

 

 

 

Hvorfor skifte vinduerne ud?

Som andre dele af dit hus bliver også dine vinduer slidte med tiden.

Dårlig konstruktion og materialer og manglende vedligeholdelse er kun med til at fremskynde vinduets nedbrydningsproces. Og dårligt isolerende vinduer er noget, der kan aflæses på varmeregningen.

Det er selvfølgelig en stor udgift at skifte sine vinduer ud. Men ud over den økonomiske gevinst i kraft af et lavere varmeforbrug, kan nye og bedre vinduer også være med til at højne komforten inden døre.

Du kan undgå træk og kulde og kondens på vinduerne. En udskiftning af vinduerne gør desuden dit hus mere værd, ligesom et nyt køkken eller bad gør det.